Löneadministration

Allt inom HR- och löneadministration

Vi kan hjälpa till med allt inom HR- och lönehantering, med HR Plus såväl som andra lönesystem. Vi utbildar personal och hjälper till med implementering, men kan även som auktoriserade lönekonsulter via SRF ta över och sköta hela er löneadministration genom vår egen lönebyrå.

Vårt vanligaste uppdrag är dock att ge stöd i processen att effektivisera lönehanteringen på de företag vi jobbar med. Vi utvärderar och analyserar nuvarande arbetssätt och hjälpmedel, och fokuserar på vad som behöver bli bättre. Därefter sammanställer vi en rapport med konkreta förslag och lösningar, som vi sedan hjälper till med att genomföra. På det här sättet får ni en kvalitetssäkrad förbättringsåtgärd som grundar sig i hur just er organisaton ser ut.

pappersarbete

Från insidan av en organisation kan det vara svårt att se hur man kan effektivisera sitt system när företaget växer och blir mer komplext. Man vet inte var man ska börja och saknar kunskap om de lösningar som finns tillgängliga. Det är där vi vill komma in och erbjuda vår expertis inom HR och lönehantering, visa vilka möjligheter som faktiskt finns och hjäpa till med att implementera dem.

Kontakta oss idag och ta första steget mot en effektivare löneadministration!

För en effektivare HR- och löneadministration