Om oss

Vi förmedlar vår kunskap och erfarenhet

APL Right Solution startades av Anderz Lindquist, som själv har många års chefsvana från både löne- och IT-avdelningar. Den kunskap och erfarenhet kring projektledning och HR- och lönehantering som Anderz fått genom åren erbjuder vi nu genom APL Right Solution till andra företag.

Vi hjälper till med att implementera HR Plus och andra lönesystem till löneavdelningar och får dem att bli effektivare i sin lönehantering. Vi har jobbat med många större företag och koncerner som ICA, Praktikertjänst, Bonnier och Apotek Hjärtat, men även med mindre företag såsom Kindwalls Bilverkstäder och MiljöTrans, och hjälpt till med upphandling, implementering, rekrytering och utbildning.

bra stämning på kontoret

Vi brinner för att hjälpa företag att effektivisera sin organisation kring HR och löner. Personalen är för alla företag den absolut viktigaste tillgången, och den HR-avdelning som kan göra det administrativa arbetet mer automatiserat och effektivt får mer tid över att ägna sig åt de sociala bitarna, som ju är vad HR framför allt handlar om.

Förbättringsåtgärder inom lön och HR