Om oss

Vi förmedlar vår kunskap och erfarenhet

Vi hjälper till med att implementera HR Plus och andra lönesystem till löneavdelningar och får dem att bli effektivare i sin lönehantering. Vi har jobbat med många större företag och koncerner som ICA, Praktikertjänst, Bonnier och Apotek Hjärtat, men även med mindre företag såsom Kindwalls Bilverkstäder och MiljöTrans, och hjälpt till med upphandling, implementering, rekrytering och utbildning.

Vi brinner för att hjälpa företag att effektivisera sin organisation kring HR och löner. Personalen är för alla företag den absolut viktigaste tillgången, och den HR-avdelning som kan göra det administrativa arbetet mer automatiserat och effektivt får mer tid över att ägna sig åt de sociala bitarna, som ju är vad HR framför allt handlar om.

bra stämning på kontoret

Auktoriserad lönekonsult SRF

Vi är inte bara certifierad systemförvaltare för HR Plus, med djup kännedom om de olika varianterna av systemet, utan även auktoriserad lönekonsult av SRF Konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning. En SRF-auktorisering signalerar tydligt att konsulten har rätt kompetens och en god kvalitetsnivå i arbetet. Dessutom är det en garanti för att konsulten genomgått rätt utbildning och har lång arbetslivserfarenhet inom konsultyrket.

Genom att anlita en SRF-konsult som tillfällig resurs får ditt företag kompetent hjälp när den som mest behövs. Att anlita en lönekonsult med validerad kunskap och erfarenhet av yrket är en trygghet för dig som företagare. I kombination med en grundmurad kunskap inom HR Plus och dessutom många års erfarenhet av chefsroller från löneavdelningar, får du i HR Plus en trygg samarbetspartner när ditt företag står inför en uppdatering av er lönehantering.

Kontakta oss för ett möte

Varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vi vill gärna höra vad ditt företag har för behov och tillsammans med er komma på hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Som framgår av informationen här på sidan finns det mycket vi kan hjälpa till med, från enstaka insatser och kortare utbildningar till behovsanalys och implementering av HR Plus eller annat lämpligt löne- och HR-system som till exempel Agda PS eller Hogia. Vi ser fram emot att höra av dig!

Förbättringsåtgärder inom lön och HR